Songfestival Update

Op 6 maart 2017 is Showbizznetwork TV begonnen met de rubriek ‘Songfestival Update’. In deze rubriek komt iedere week het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival aan bod. De eerste reeks van Songfestival Update tijdens het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev was een groot succes voor Showbizznetwork TV. Op het hoogtepunt keken er bijna 20.000 mensen naar Songfestival Update.

Bij Showbizznetwork werd besloten om ‘Songfestival Update’ verder uit te breiden. In de zomer van 2017 is er achter de schermen gewerkt aan de lancering van ‘Songfestival Update’ als platform. Zo werd de URL www.songfestivalupdate.nl gelanceerd en werd ‘Songfestival Update’ actief op Facebook en Twitter. ‘Songfestival Update’ zal de komende tijd nog verder worden uitgebreid.

‘Songfestival Update’ wordt volledig gemaakt door Daniël Schalk en Vincent Popken, tevens ook verslaggever. Naast de redactiewerkzaamheden is de presentatie van ‘Songfestival Update’ ook in handen van Daniël. Voor de eerste reeks van ‘Songfestival Update’ heeft hij ook de Nederlandse inzending OG3NE gesproken tijdens de Eurovision Pre-Party ‘Eurovision in Concert’ in Amsterdam.